XenForo Xenforo mp3 player

XenConsept

Administrator
Developer
Son görülme
Konular
136
Web sitesi
xenconsept.com.tr
XenConsept Audio Player v1.1.c

Forum sitemize mp3 player ekliyoruz.

✅ Tüm renkler özelleştirilebilir, buton ve metinler istediğiniz gibi değiştirilebilir;
✅ Ekli ses dosyası seçme özelliği.
✅ Başlat, beklet, durdur fonksiyonları ve ses seviyesi ayarlanabilir.
✅ Çalan ve kalan süreyi bar üzerinde gösterir.
✅ Arkaplan renk seçeneği.
✅ Responsive (esnek) yapıda olduğu için, pc mobil ve tablet uyumludur.

220457.png

Forumunuzda bir html widget oluşturun. Forumun altında ya da üstünde olarak seçin.
Gelişmiş mod kutucuğuna tik koyun.
Aşağıdaki kodu ekleyip kaydedin.
Temanıza göre renk düzenlemesi yapın.

Ses dosyanızı sunucunuza ya da github üzerine yüklemenizi öneririm. Herhangi bir mp3 sunucusundan link aldığınızda oynatma özelliği aktif olmaz.

sidebar genişliği tema özelliğine göre farklılık gösterir, o yüzden herhangi bir kayma yaşanırsa ayarlanabilir. Aynı zamanda mobil uyumludur

Radyo kısmında birkaç düzenleme yaptıktan sonra paylaşacağım, İbrahim Erkal konusunda ise dm'den gönderdiğiniz mesajları burada paylaşırım bilginiz olsun 😊

Bu ancak bir forum sahibi kendisi için isterse olur, aksi halde sadece tekil kullanım tercih edileceği için gerek duymadım

hocam radio mp3 mü kaldı bu devirde Allah aşkına siteye Yük yapmaktan başka bişey değil
görsel olarakta çok basit kalmış modern görsel tasarım bari yapsaydın
açıkçası beğenmedim bunun yerine başka şeylerde yapılabilirdi farklı eklenti veya forum kullanımını kolaylaştıracak şeyler
Size göre yapılsa kullanışlı olurdu?

bu forum u bilmeden önce ben sürekli eklenti indirip kuruyordum @XenConsept abimin dediği kafama yatması yanı sıra dedikleri hep cıktı eklenti bosuna yük oluyor temaya işlenecek kod herzaman daha iyi siteye yük olmuyo kendi görüşüm bundan sonra da ne kadar gereksiz eklenti var ise sildim simdi buradan gördüğüm kodlar ile uğrasıyorum yapamadığımı da @XenConsept abime rica ediyorum hallediyo eklentiye hayır kod süper :D

Geri
Üst Alt