Destek kullanıcı gurup başlıkları hakkında

ArseniC

Premium
Son görülme
Konular
80
Web sitesi
www.sevgiforum.com.tr
kullanıcı uye terfileri nasıl yapılır yardımcı olurmusunuz
örneğin

lise öğrencisi 0 - 100 mesaj
üniversite hazırlık 100 - 250 mesaj
üniversite öğrencisi 250 - 500 mesaj
öğretmen 500 - 1000 mesaj
öğretim üyesi 1000 - 1500
yardımcı doçent 1500 - 2000
doçent 2000 - 2500
profesör 2500 - 3000
dekan - 3000 - 3500
rektör 3500 - 4000
ordinaryus profesör 4000 -5000 mesaj

yapım yollarını gösterirseniz şimdiden teşekkürederim

Öncelikle adı geçen tüm grupları oluşturun,
Admin panel- Gruplar ve izinler - Kullanıcı grubu terfileri alanına gelin,
Terfi ekle butonuna basın,
Terfi aldıktan sonra hangi gruba geçileceğini seçin,
Hangi özellik ile terfi edileceğini, mesaj sayısı, konu sayısı, coin miktarı vs seçim yapın,
Ve kaydedin.

Her terfi için bu şekilde yeni gruba geçilebilmesi için gereklilikleri girerek ilerleyin

Oyla 0
Telefondan gösterdim ama işini görür sanırım

Oyla 0
20 mesaj ve üstü varsa kıdemli üyeye terfi eder
Ayarları yap sonra
Araçlar -yapilandirma ayarları -kullanici grup tanımlarını yeniden oluştur de görürsün terfiler anlık olmaz biraz beklemekisin

Oyla 0
Bendeki v2.2.15 ama hemen hemen ayarlar aynı

Oyla 0
Bana dm'den kullanıcı gruplarını küçükten büyüğe doğru sıralamasını ve kaç konu ya da mesajda bi üst gruba geçeceğini yazar mısın;
açtığınız kullanıcı grubu terfi sayısı kadar kullanıcı grubu oluşturmanız lazım.
12 adet terfi grubunuz, 5 aet kullanıcı grubunuz var

Oyla 0
terfi guruplarının isimleri ve mesaj sayılarını yaptım abi sadece yetkilendirme var onlar verilecek admin bilkmem ne yazıyodu orayı anlamadım dedim simdi herkesi admin yaparım

Oyla 0
Kullanıcının bir gruptan başka bir gruba terfi edebilmesi için o grubun var olması gerekiyor. Aşağıdaki görselde sizin belirli kriterlere göre terfi etmesini istediğiniz grup yok. Önce kullanıcı gruplarını oluşturun. Sonra hangi durumda hangisine terfi edeceğini ayarlarız.

092342.png

Oyla 0
1. Bunu yapabilmem için "Lise öğrencisi" adında bir kullanıcı grubu olması lazım.

2. Hangi gruptaki öğrenci bu gruba alınacak onu belirtin.
Yani şu gruptaki kişiler, terfi alınca "Lise Öğrencisi" olsun diyeceğimiz grup hangisi

3. Oluşturduğunuz grubun yetkilerini de ayarlayın. Şartları taşıyanlar terfi ettiğinde Forumu ya da konuları görüntüleme yetkileri kaybolmasın.
Sonra istediğiniz yetkileri eklersiniz.

Oyla 0
abi hepsi kullanıcı olacak yetki olmayacak normal kullancı uye oldukdan sonra kullanıcı oluyor ya o sekilde terfi lise öğrencisinden üniversite hazırlık a geçtiğin de de yetkileri kullanıcı yetkisi olacak sadece üni öğrencisi
sonra öğretmen o sekilde artacak

Oyla 0
Geri
Üst Alt