Konu sahibi
ArseniC
Premium
- Konular
- 102
- Web sitesi
- www.sevgiforum.com.tr
Deri Mont Parça Değişimi Erzurum Deri Siyah derimod marka derimontu cep yırtılmıs ve ayakkabı tamircisinde yapılmıs normal de 100 tl lik masrafı olan montun parça değişmek zorunda kaldık maksadım kimseyi kötülemek değil deri ceket ve montlar hata kabul etmeyen telafisi zor olan üründür bu sebeble iş bilen bir deri mont tamircisi veya uzman bir terziye yaptırmanızı tavsiye ediyoruz
Deri Mont Parça Değişimi Erzurum Deri Siyah derimod marka derimontu cep yırtılmıs ve ayakkabı tamircisinde yapılmıs normal de 100 tl lik masrafı olan montun parça değişmek zorunda kaldık maksadım kimseyi kötülemek değil deri ceket ve montlar hata kabul etmeyen telafisi zor olan üründür bu sebeble iş bilen bir deri mont tamircisi veya uzman bir terziye yaptırmanızı tavsiye ediyoruz
www.erzurumderi.com.tr

Deri Mont Parça Değişimi Erzurum Deri - Erzurum Deri - Örücü - Terzi - Derimont Boyama & Derimont Tamiri Ve Kürk Bakımı
Deri Mont Parça Değişimi Erzurum Deri Siyah derimod marka derimontu cep yırtılmıs ve ayakkabı tamircisinde yapılmıs normal de 100 tl lik masrafı olan montun parça değişmek zorunda kaldık maksadım kimseyi kötülemek değil deri ceket ve montlar hata kabul etmeyen telafisi zor olan üründür bu...